Teoria Casualitats

Nosaltres  ens vem creu-re que el soci Vicenç Pla no tenia ningú al darrera.

Nosaltres el vem defensar davant les opinions de molta gent de l´entorn  que aseguraba que era impossible que anés sol.

El nostre argument era el següent:  De la mateixa manera que nosaltres no teniem ningú al darrera, no tenim  perquè no creu-re les paraules del senyor Pla on assegurava que anava sol.

Quan en Xavier Bosch va publicar en un article del mundo deportivo, que el soci Vicenç Pla no anava sol, ens vem sentir profundament decepcionats.  Xavier Bosch va desvelar el seguent:  “… y resulta que, desde hace muchos años, la estrategia la mueve otro socio llamado Robert Blanch … Es un hombre activo … que montó la ‘Associació en Defensa del Soci’ …” http://www.mundodeportivo.com/20111005/opinion/la-respuesta_54226344714.html

Qui són Robert  Blanch, Vicenç Pla, Nicolás Marin,  l´Associació Defensa drets del Soci, la web elpelikano, Francesc Perarnau, Manuel Segura,  Joan Manel Trayter, Oriol Giralt, Toni Freixa?

Associació en defensa dels drets del soci:  (Núm. registre: 32.287 CIF: G64283120) està formada entre altres per Robert Blanch, Nicolás Marin, Manel Piñero, Enric Solé. Té la seva seu social a Badalona (localitat de Robert Blanch i Vicenç Pla), al carrer juan de la cierva 32, baixos.

Aquesta associació utilitza la página web del pelikano per difondre les seves accions i opinions.

Robert Blanch: Badaloní, soci inquiet i molt actiu del Fc Barcelona que ha realitzat diverses peticions i demandes al club quan creía que no es feien les coses ben fetes. Ja en l´època de Gaspart va començar a mostrar les seves divergències en actuacions poc transparents per part del club. Va ser un dels promotors de l´Associació en defensa dels drets dels Socis i és qui segons Xavier Bosch està darrera del consoci Vicenç Pla

Vicenç Pla:  Soci que va demandar a joan Laporta i la seva junta directiva per no avalar quan van ser reel-legits en les el-leccions del 2006. Vicenç Pla no forma part de l´Associació en defena del drets del Soci, però ha reconegut que és amic íntim d´infantesa (Badalona) de Robert Blanch i tan ell com l´associació están al seu costat en la denuncia.  http://www.btv.cat/alacarta programa la porteria del 5 Octubre.

Nicolás Marin: President de la penya barcelonista Nicolau Casaus de St Andreu i membre de l´Associació en Defensa del Soci. Va presentar una denuncia al tribunal català de l´esport per inhabilitar de qualsevol tipus de càrrec dins del FC Barcelona a Joan Laporta i a tota la seva junta directiva de l´any 2006.

http://www.dailymotion.com/video/xc57v6_07022010-nicolas-marin-denuncia-al_news

Oriol Giralt: Soci que va impulsar una moció de censura contra el president del Fc Barcelona Joan Laporta i la seva junta directiva l´any 2008. Una moció de censura que l´actual president Sandro Rosell no va donar el seu suport però si que va votar a favor http://www.elmundo.es/elmundodeporte/2008/06/27/futbol/1214565120.html .

Una moció de censura que si que va contar amb el suport i la col-laboració de l´Associació en Defensa dels drets del soci, recullint firmes en la seva seu.

Ens queda per exposar qui és la web el pelikano, Francesc Perarnau, Manuel Segura, Joan Manel Trayter i Toni Freixa. I si existeix algún nexe d´unió (vasos comunicants) entre tots aquests personatges i Vicenç Pla. Ho explicarem properament en la segona part d´aquest post.

Com ja va apuntar en Xavier Bosch en el seu llibre….. se sabrà tot

p.d. Valorem molt positivament la transparència que es demana en totes les diferents actuacions de les persones que s´han  fet menció en el post. De la mateixa manera que ens agradaria que hi hagués una màxima transparència en saber tota la gent que ha participat, directa i indirectament en els diferents procesos judicials en els quals es troba tant el club com els seus diferents exdirectius, començant per Gaspart i acabant amb Laporta.

Ja n´hi ha prou d´ismes i de guerres fraticides. La persona que ha intentat unir el barcelonisme (no és la seva misió) ha estat en Pep Guardiola, tota la gent que formeu part de la mateixa cara de la moneda que és el barcelonisme, intenteu solucionar les diferències, pel bé del Barça i per sobre de personalismes, la gran majoria dels socis us ho agrairiem. Al menys intentar-ho.

Si alguna informació que s´apunta en el post no es correcte.

TEORIA DE LES CASUALITATS (2na part)

En la primera part d´aquest post, publicat el passat 12 d´octubre,vem parlar sobre el soci Vicenç Pla, i diferents  membres que composen l´associació en defensa dels drets dels socis, i vàrem fer una petita menció a la web el Pelikano. Només ens vem limitar a donar informació que és pública i es troba a la xarxa.

Sempre hem valorat molt positivament la recerca de la transparència, i és molt lloable la feina que han realitzat els nostres consocis Pla, Blanch, Gordo, etc… durant tots aquests anys, dedicant moltes hores, esforços, sacrificis  i diners per aconseguir els que ells consideren que és el millor per al FCB.
De la mateixa manera, creiem que és necesari que hi hagi una màxima transparència de tota la gent que directa i indirectament ha participat en aquesta recerca de la transparència. Donat que, molts consocis, igual que nosaltres, fa poques setmanes ens vem creu-re que en Vicenç Pla anaba sol amb la seva demanda dels avals contra l´anterior junta directiva del FCB.
Les paraules de l´entrenador Pep Guardiola després del partit contra l´Atlètic de Madrid, i la repercusió de les mateixes en l´entorn tan social com mediàtic del club, ens van fer obrir els ulls a una situació de la qual (segurament per falta d´informació) desconeixiem. Igual que la gran majoria dels socis del FCB.

Durant aquests dies, han aparegut un parell d´articles a la web del Pelikano, parlant de nosaltres, com a consequència del nostre post, donant-nos una importància que sincerament en realitat no tenim, i basant-se en arguments en la linea “i tu més”.
Només ens vem limitar a exposar en la nostra pàgina, informació que és pública i es troba a la xarxa. Afortunadament vivim en una societat lliure, i cadascú pot opinar i expresar-se com vulgui, agraim els suggeriments i acceptem les crítiques que es van realitzar en aquests dos articles, segurament hem comés algun error en la iniciativa ConsultaQatar.
Estem completament segurs, que hi han moltes més coses que ens uneixen amb l´Associació en defensa dels drets dels Socis i la web el Pelikano, que no pas ens separen.

Un cop exposat l´anterior, continuem explicant més casualitats en aquesta segona part:

Francesc Perearnau: Periodista, actualment subdirector del diari esportiu el mundodeportivo vincuat al grup Godó, també és qui escriu articles a la web El Pelikano juntament amb un altre periodista del diari esportiu mundodeportivo anomentat Manuel Segura.
En el seu dia, els diumenges disposaba d´una secció dins del diari, anomenada El Pelicano anb C de Catalunya. En aquest article de l´any 2004 defensava a l´expresident Joan Laporta Pelicano defensa Laporta.
Després d´un temps, concretament el 6 de setembre del 2007  va comprar el domini de la pàgina web El Pelikano, la qual a la vegada era administrada per l´Associació en defensa dels drets dels socis. (La informació la podeu trobar en aquest link PereArnau propietari domini del pelikano ,una informació semblant la podeu trobar aqui:  http://domini.cat/whois_process.php , en la casella anterior a submit teclejeu pelikano.cat, clickeu submit, tot seguit teclejeu les lletres i numeros de seguretat i trobareu la informació que hem apuntat)

Joan Manel Trayter: Fill de Joan Trayter, qui va ser el president de la junta gestora que l´any 2003 va consensuar convocar les eleccion el dia 15 de Juny, en aquesta informació del 2007 firmada per Joan Poqui queda clar que la relació amb l´expresident Laporta no eren cordials. Un altre curiositat dintre aquest mal rotllo, és la entrevista que li fa Juanjo González en el diari GOL al senyor Trayter el 22 de Febrer del 2010 Diario Gol pdf  , resulta ser que el qui fa l´entrevista, Juanjo González té un blog Blog Diego Valor on queda patent que les relacions entre els anteriors directius i els actuals no és gaire bona.
La data de les eleccions del 2003 ha resultat ser la mare de totes les disputes i mal rotllos de totes les cares de la mateixa moneda.
J.M. Trayter és l´actual president de la comisió de reforma dels estatuts  Uns estatuts que segons Toni Freixa, tenien que ser aprobats per una assamblea extraordinària que es tenia que celebrar l´Abril passat, tal com va afirmar en la web del FC barcelona el setembre de l´any passat Toni Freixa i els nous estatuts
J.M. Trayter va donar el seu suport a la canditatura del president Rosell en la campanya electoral, formava part del seu equip juridic, juntament amb Eduard Coll, Toni Freixa i Sergi González entre altres. Un equipo de elite y choque . Un altre curiositat, que firma aquesta informació és Francesc PereArnau
J.M. Trayter en el seu dia va asesorar l´Associació en Defensa dels drets dels Socis. En una reunió amb alguns dels seus membres es va decidir demanar la inhabilitació del expresident Laporta, fins i tot el senyor Trayter va arribar a dir en aquella reunió “Algú de nosaltres haurà de presentar-la”.

Ens agradaria molt escoltar la versió del senyor J.M.Trayter, estem convençuts que deu tenir molts arguments de pes per haver donat suport en el seu dia a l´Associació en Defensa dels drets dels socis. Estarem molt atents a les seves explicacions pel bé de la transparència que tots volem

Hi han moltes més casualitats i coses per explicar, ho farem properament en próximes parts d´aquesta Teoria de les Casualitats.

Visca el Barça i Visca Catalunya

p.d. Tornem a posar la mateixa post data de la primera part.

Ja n´hi ha prou d´ismes i de guerres fraticides. La persona que ha intentat unir el barcelonisme (no és la seva misió) ha estat en Pep Guardiola, tota la gent que formeu part de la mateixa cara de la moneda que és el barcelonisme, intenteu solucionar les diferències, pel bé del Barça i per sobre de personalismes, la gran majoria dels socis us ho agrairiem. Al menys intentar-ho.

Si alguna informació que s´apunta en el post no es correcte, aviseu-nos.

Deixa un comentari

Nom *
Correu electrònic *
Lloc web