Feste activista

 Col-labora. Fes-te ACTIVISTA

Tot aquell seguidor i soci del FCB, que estigui d´acord amb la nostra iniciativa, el convidem a que participi i formi part d´aquest projecte ConsultaQatar.cat.
Una puntualització prèvia, molt important. Volem col-laboradors, que sumin, que no divideixin. Gent que per damunt de tot, cregui amb la participació i en el dret de decidir del soci. Individualment cada un pot tenir la seva opinió sobre l´acord amb la Qatar Foundation, però ha de quedar molt clar que el moviment ConsultaQatar.cat, no va en CONTRA ni de la directiva, ni del Barça, ni de la publicitat de la Qatar Foundation. Tot el contrari, anem a FAVOR de la transparència, la pluralitat i la participació dins del FC Barcelona.

A continuació exposem les diferents vies a col-laborar:

1.- Quan no hi ha activitat esportiva. Us podeu descarregar la plantilla de recollida de signatures d´aquest enllaç  Impres recollida signatures L´imprimiu, podeu fer còpies. I us podeu convertir en membres actius de ConsultaQatar.cat, buscant signatures dels socis del vostre entorn, familiars, amics, penyes del FCB, entitats espotives, barri, poble.. .etc etc. Encara que només s´aconsegueixi una firma, ja es prou important, i us poseu en contacte amb nosaltres a través de: consultaqatar@yahoo.com i buscariem la manera més adequada per a que les firmes arribin a nosaltres.
Molt important, les firmes han de ser de socis que tinguin 18 anys o més. Segons nosaltres no valen les firmes dels menors d´edat. Com a mínim, es imprescindible el nom, cognoms, DNI i la signatura. Si tenen el numero de carnet de soci, molt millor per a reforçar la signatura, no és imprescindible, en tot cas per evitar possible trabes, us apunteu el correu electrònic del soci tot just al començament o al final de la fila on signi el soci.

porno

2.- Quan hi hagi activitat esportiva.  Intentarem estar present al numero màxims de partits, tant al camp nou, al mini i al palau blaugrana. Qualsevol dia que hi hagi algun partit, i voleu venir a ajudar-nos a recollir signatures, sereu BENVINGUTS. Envieu mail a consultaqatar@yahoo.com, i us diriem a quin lloc i a quina hora ens podem trobar. Si podeu portar carpeta i boligraf, molt millor, sino nosaltres en disposarem d´unes quantes.

3.- Si disposeu d´algun local comercial, bar, kiosk etc… o coneixeu al propietari d´algun establiment, i poguessiu aconseguir el permis per poder deixar un parell de fulles de recollida de signatures   enllaç Impres recollida signatures ,  nosaltres l´afegiriem al llistat de punts de recollida de signatures que disposem. Una manera més d´ampliar la xarxa de recollida de signatures. Quanta més facilitat li poguem donar al soci per a que ens dogui el seu suport molt millor.

4- Si teniu algun contacte amb qualsevol penya del FC Barcelona o entitat esportiva, cultural….etc etcc que volguin organitzar un debat, col-loqui o xerrada. Nosaltres estariem disposats a explicar qué és, qui som i el perquè de ConsultaQatar.cat .Només volem que la gent ens escolti, i si estan d´acord amb la nostra exposició que ens donguin suport.

5.- Qualsevol altre idea o proposta, no dubteu en fer-la saber a consultaqatar@yahoo.com , a vegades les idees de “bomberos” són les que més funcionen.

p.d. Hem estat valorant la possibilitat d´aconseguir finançament per insertar publicitat a diaris i ràdios, de moment no ho farem. Creiem que podem arribar a la firma de tall sense tenir que demanar ajuda econòmica voluntària a la gent que cregui en el projecte i volgui col-laborar altruistament. És un tema que el tenim en stand by, i continuarem reflexionant sobre els pros i contras per demanar col-laboració econòmica.